Ţinute asortate pentru întreaga famile. De unde ne putem îmbrăca la fel? (concurs, voucher 100 lei, P)

Eu încă sunt precaută şi prefer să cumpăr online încălţămintea şi hainele pentru copilul meu şi pentru noi, aşa că, dacă nu mai ştiaţi unde să căutaţi noutăţi, vă recomand să aruncaţi un ochi pe Famfam.ro, magazin online axat pe ţinute asortate pentru întreaga familie, ce şi-a deschis porţile virtuale chiar în plină pandemie.

Famfam oferă un voucher de 100 de lei unui cititor al blogului dacă participă la concurs şi dacă respectă două reguli simple, pe care le găsiţi la finalul articolului.

Pentru a afla povestea business-ului şi pentru a înţelege puţin strategiile pe care magazinul încearcă să le aplice în contextul în care ne aflăm, am stat de vorbă cu PR-ul companiei, Liliana Damian. Nu ştiu voi, dar eu încurajez astfel de iniţiative, iar plăcerea de a mai face din când în cînd un interviu serios mi-a dat elan.

***

       1. În plină pandemie, ați ales să deschideți magazinul online, aruncând parcă asupra mediului economic din România un soi de speranță, că putem găsi oportunităţi în orice context. Cine este Famfam şi cine a avut curajul de a schimba dinamica peisajului?

 

Famfam.ro este un magazin online cu haine pentru copii și adulți, lansat așa cum ați menționat în plină pandemie, pentru că vânzările online sunt în aceste vremuri în continuă ascensiune. Online-ul este o modalitate sigură și comodă de a face achiziții. Atunci când ești părinte, curajul vine de la proprii copii, iar noi cei implicați în acest proiect fiind părinți cu siguranță primim energie și mult optimism de la cei mici.

      2. De ce ați ales tocmai un business cu articole vestimentare pentru familii?

Este știut faptul că în perioadele de recesiune, pandemii, războaie, crește atașamentul față de familie și tot în familie găsim motivația pentru a ne reseta. Alegerea business-ului a venit cumva natural, din dorința de a arăta însemnătatea familiei.

      3. Targetul vostru, din câte am văzut, se concentrează pe părinți şi copii până la patru ani. Care sunt cele mai interesante piese pe care le putem găsi la voi, ca raport calitate-preț? 

 

În general, da, aceasta este nișa noastră. Cele mai interesante piese sunt articolele pentru bebeluși compuse din mai multe piese. Sunt practice și foarte elegante.

      4. Am văzut că Famfam comercializează haine vândute de PatPat, de la care am luat şi noi în trecut, dar şi de la alte două branduri româneşti. Cum vă alegeţi articolele, să fiţi siguri că sunt calitative, un concept pe care cred că vreţi să îl subliniaţi, fiind la rândul vostru, părinţi?

Cei de la PatPat au produse vesele, modele care atrag iar pentru cei mici pun accent pe calitatea materialului, în general au în compoziție 95% bumbac. Ne-a plăcut desigur și faptul că la ei am găsit produse identice pentru toți membrii familiei la un preț accesibil. Este foarte greu să identifici produsele care au potențial de a atrage când ești la început, așa că ne bazăm foarte mult pe propria intuție, le alegem ca și cum am cumpăra pentru cineva drag sau chiar pentru noi.

    5. În ce ne putem îmbrăca atunci când mergem la mare sau la picnic, spre exemplu, dacă ar fi să cumpărăm de la voi? 

 

La mare vă recomand costumele de baie asortate evident, cu care veți fi vedetele plajei.

 

Iar pentru picnic foarte lejere și confortabile sunt salopetele.

      6. Ce mesaj ai vrea să transmiţi cititorilor mei?

 

În primul rând le doresc multă sănătate, le mulțumesc pentru răbdarea de a citi aceste rânduri, apreciez dacă ne lasă și ei impresii pentru a îmbunatăți site-ul sau orice sugestii pe care le consideră utile în creșterea noastră.

CONCURSUL

Regulile concursului sunt simple, se desfăşoară DOAR pe pagina de facebook a blogului şi va dura până JOI, 25 iunie, ora 21:00:

  1. Scrieţi, vă rog, pe pagina de facebook a blogului, ce produse aţi vrea să găsiţi pe un astfel de site (sunt încă la început, explorează şi au nevoie de sugestiile noastre)
  2. Daţi tag altor două persoane interesate de haine pentru copii şi părinţi. 

 

Poze: Famfam.ro

Cu prietenie,

Alexandra

 

Please follow and like us:
0
fb-share-icon0
Tweet 0
Pin Share0

Sunt jurnalist, blogger şi mama a doi băieți, Luc, un zvăpăiat de 5 ani, cu ochi-pelin şi gene lungi, şi a lui Alec, un delicios de un an, cu ochi-azur. Sunt o mamă care a strâns tot norocul din cele patru puncte cardinale la pieptul ei.

Sunt Alexandra Lopotaru şi vă invit în cea mai minunată parte din viața mea: în viața de părinte 🙂

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *