Aveți nevoie de haine de vacanță pentru copii, decente la preț, vaporoase şi de calitate? Găsiți la C&A, în colecția de vară (p)

Am primit de la C&A provocarea de a alege hainele de vacanță pentru copii,tot au lansat o colecție nouă. M-am dus în magazin doar cu Leea, că Andrei a rămas cu Alec în mașină, fiindcă adormise.

-Vezi să nu stai mult, m-a atenționat soțul meu cu arătătorul înainte să plec, că mă cunoaște.

-Nu, Doamne fereşte, în cinci minute luăm tot. Poate îți găseşti şi tu ceva, îi zic.

-Nu, ia la copii. Eu ştii că vreau doar haine de munte.

-Hai, măi, că am văzut un tricou superb, polo, alb, am insistat. Ți-ar sta bine în el.

-Nu vreau, a zis vehement. 

Nu i-am mai zis nimic, m-am dus în magazin, direct la raionul de copii. Când am văzut noua colecție de haine de vară, ziceai că eram Joiana la lucernă:

-Vaaaai, cât de frumos e ăsta! Wow, ce culori frumoase! Pentru fetițe unde aveți? Nu pot să cred ce drăguțe sunt! Aww, ce costumaş! Bumbac bio? Super! Şi pentru băieți? Mai mici, mai mari? Aha, in cu bumbac? Perfect! Şi asta, şi asta. Ba şi asta.

Pe lângă hainele copiilor am ales şi o rochiță, și o salopetă comodă pentru mine.

Evident, am stat o oră. Cel puțin 30 de minute până să vină şi Alec cu Andrei şi încă pe atât până să probăm sau să ne hotărâm. Şi, la final, când să plecăm, îl văd pe Andrei că îşi ia 2 perechi de pantaloni scurți sport şi un tricou tehnic de sport şi… un tricou polo, alb. 

Apoi îi zice lui Alec încet, cât să nu îl audă nimeni, dar tare, cât să îl aud eu:

-Vezi, tati? Mă mai îmbrac şi cum vrea mami.

M-am îmbujorat. Adevărul e că era păcat să nu îl ia. La fel cum era păcat să nu le cumpăr copiilor atâtea. Cred că le ajung toată vara. Prețurile sunt foarte bune. Materialele – calitative, culorile sunt atât pastelate, cum îmi plac mie, cât şi vesele, cum le plac copiilor.

Hainele de vacanță pentru copii de la C&A sunt suficient de elegante, cât să mergi brusc la restaurant în caz că “cineva” vrea paste cu roşii şi suficient de lejere, cât să mergi la plajă, în caz că acel “cineva” se răzgândeşte şi vrea să facă un castel de nisip.

Găsim articole pentru bebeluşi, de la body-uri, overall-uri la costumaşe şi salopete, atât pentru fetițe, cât şi pentru băieței, cu culori calde, neutre, pastelate sau jucăuşe.

Dar găsim haine şi pentru pentru copiii mai mici sau mai mari, de la cămăşi la pantaloni şi tricouri cu imprimeuri de plajă sau de junglă pentru băieți şi, pentru fetițe, fuste, rochițe sau seturi cu fluturi, flamingo sau flori.

 

Mă bucur că m-au ales să vă arăt hainele din colecția de vară, perfecte pentru orice vacanță, fiindcă, sincer, chiar ne plac. Chiar şi celor mai mofturoşi dintre noi, care nu voiau să cumpere nimic inițial.

În plus, au dat startul campaniei de reduceri la o selecție variată de articole, iar dacă vreți să aveți acces tot timpul anului la oferte speciale, vă puteți înscrie aici, în programul lor de fidelitate, primind 10% reducere la prima comandă. 

Colecția C&A de vară pentru cei mici se găsește în magazinele C&A și online pe c-a.com.

Iată-l şi pe Andrei cu tricoul polo, alb, pe el. Nu-i aşa că îi stă bine?

 

Cu prietenie,

Alexandra

Please follow and like us:
0
fb-share-icon0
Tweet 0
Pin Share0

Sunt jurnalist, blogger şi mama a doi băieți, Luc, un zvăpăiat de 5 ani, cu ochi-pelin şi gene lungi, şi a lui Alec, un delicios de un an, cu ochi-azur. Sunt o mamă care a strâns tot norocul din cele patru puncte cardinale la pieptul ei.

Sunt Alexandra Lopotaru şi vă invit în cea mai minunată parte din viața mea: în viața de părinte 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *