Şedinţă foto cu burtica. Cinci ţinute pentru femeile însărcinate, care se vor potrivi de minune şi în perioada alăptării (P)

-Când trebuie să naşti? m-a întrebat o vecină ieri.

-La sfârşit de octombrie, început de noiembrie, zic.

-Aaa, păi mai e puţin.

Nu ştiu cum să vă spun, dar coaja de pâine caldă din care apucasem să muşc mi-a stat în gât. Din multul pe care îl credeam că îl mai am în februarie, când am văzut cele două liniuţe, mi-am dat seama că mai am doar trei luni. Trei luni în care mai suntem doar noi trei, în care Luc este nucleul universului meu, în care încerc să recuperăm timpul în doi pe care, înţeleg, că îl vom mai pierde, trei luni în care o să am un singur copil afară şi un singur copil înăuntru. 

Aşa că, în ideea de a profita de orice clipă a acestei sarcini, am făcut o şedinţă foto cu cinci ţinute cu design inteligent, care se potrivesc atât în sarcină, cât şi după, fiindcă îmi doresc enorm să îl pot alăpta şi pe frăţior. Toate ţinutele pe care le-am ales sunt din bumbac sau bambus, sunt extrem de moi, plăcute şi flexibile, având protecţii sau funcţii de alăptare discrete. Ba chiar, sunt atât de discrete, că le poţi purta chiar dacă nu (mai) alăptezi.

Iar partea cea mai frumoasă e că te fac să te simţi feminină. Pentru că merităm, nu?

1. Rochie gravide şi alăptare Glückstropfe

Glückstropfe este o rochie din bumbac moale, ce se aşază foarte bine pe burtică,  iar ceea ce mi-a plăcut tare la ea este eșarfa din același material, care îţi permite ţie şi bebeluşului să aveţi parte de intimitatea necesară în alăptare.

 

 

2. Rochie sarcină şi alăptare Ziga

Aceasta este rochia mea preferată, fiindcă nu exagerez când vă spun că pluteşti după ce o îmbraci. Delicată, moale şi blândă, este realizată din fibră de bambus organic. După mine, ea poate fi purtată oriunde şi oricând, mai ales că are şi funcţie de alăptare. Merge şi cu pantofi, şi cu tenişi 🙂

3. Rochie pentru gravide şi alăptare Sofia

Iubesc dungile, iubesc acest model foarte lejer şi elegant totodată. Rochia e prevăzută cu acelaşi smart design de care vă tot povestesc, fiind potrivită atât în perioada sarcinii, cât şi după. 

4. Rochie pentru gravide şi alăptare Palerma 

Recomand Palerma pentru persoanele uşor mai înalte, fiindcă mie, la 1.53 cm, parcă nu îmi vine aşa de bine. Dar are un material fin, ideală pentru vară, cu funcție invizibilă de alăptare, aşa că voiam să v-o arăt. În plus, are un soi de paravan pentru tine şi bebeluş (e doar un paravan, nu marsupiu), dacă vrei să te ascunzi de privirile trecătorilor.

5. Tricou sarcină şi alăptare Alda şi colanţi pentru gravide Birdy

Dacă nu vreţi rochiţe şi preferaţi o ţinută lejeră de casă, pe care o puteţi purta şi în oraş, vă recomand tricou uşor mai lung şi colanţi. Tricoul are o funcţie de alăptare bine ascunsă, iar colanţii sunt din bambus organic, nu vă imaginaţi cât de fini.

 

 

 

Toate ţinutele de mai sus se găsesc aici, la IYA, un magazin de haine pentru gravide şi copii de care v-am mai tot povestit, din materiale organice sau biodegradabile, care practică o politică foarte diferită şi, totodată, binefăcătoare Planetei prin sistemul de „buyback”.

Astfel, magazinul, deschis de două mame din Cluj, oferă posibilitatea de a răscumpăra fiecare produs pe care îl vând, la un preț între 10% și 50% din valoarea originală. În cazul în care se află într-o stare impecabilă, produsul poate fi revândut, iar de nu – reciclat sau donat. Oricum ar fi, nu se face risipă de haine.

Până la finalul lunii iulie, aveți 15% reducere la toate articolele vestimentare IYA, care nu sunt reduse deja, cu codul BEBELONIA.

Vouă care ţinută vă place?

Poze: arhivă personală, azi, la Voineasa, înainte de ploaie

Makeup: Diana Oprescu

Cu prietenie,

Alexandra

Please follow and like us:
0
fb-share-icon0
Tweet 0
Pin Share0

Sunt jurnalist, blogger şi mama a doi băieți, Luc, un zvăpăiat de 5 ani, cu ochi-pelin şi gene lungi, şi a lui Alec, un delicios de un an, cu ochi-azur. Sunt o mamă care a strâns tot norocul din cele patru puncte cardinale la pieptul ei.

Sunt Alexandra Lopotaru şi vă invit în cea mai minunată parte din viața mea: în viața de părinte 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *