Nu uitați că, înainte de a fi părinți, ați fost iubiți

Scriu articolul acesta la cald, după ce am terminat de văzut serialul Sex/Life pe Netflix. Pentru cine nu îl ştie (scriu succint, nu vreau să dau prea mult din casă), o mamă a doi copii, aparent cu o căsnicie fericită, cu un soț loial şi prezent, începe să aibă fantezii cu fostul iubit. De ce? Fiindcă simțea că intrase într-o rutină, că soțul ei nu îi mai acordă atenția pe care i-o acorda înainte, simțea că îi e dor de femeia ce fusese înainte de copii. Şi totul se complică atunci când îl revede pe fost.

Nu e genul meu să scriu despre filme 18+. Are nişte scene hot, hot, atât de hot, că actorii principali sunt împreună în viața reală după ce au filmat sezon 1. Dar serialul acesta m-a inspirat să vă transmit un mesaj, un mesaj simplu de tot: nu uitați de voi. 

Nu uitați că, înainte de a avea copii, ați fost iubiți.

Nu trebuie să vă spun eu ce să faceți în dormitor. Dar vreau să vă amintesc că relația dintre voi este mai mult de atât. 

Nu uitați de cum vă trezeați încolăciți, piele pe piele şi nu voiați să mai plecați la serviciu.

Nu uitați de cum v-ați ținut de mână în fața altarului.

Nu uitați de cum v-a bubuit inima-n urechi la primul sărut.

Nu uitați de surpriza pe care v-ați făcut-o în luna de miere.

Nu uitați cum vă luceau ochii atunci când vă spuneați „te iubesc”.

Şi nici de promisiunile de la 2 noaptea, tu, întinsă pe spate, cu ochii în tavan, el, cu mâna pe burtica ta, unde creştea puiul.

Ştiu, uneori, cu copii, e mai greu să te regăseşti.

Uneori, cu copii, e mai greu să discuți despre orice altceva decât despre ce au făcut la grădiniță, ce proiect mai au, ce picături de tuse le-ați mai dat. Dar, în toată nebunia vieții, luați-vă timp şi pentru voi.

Voi doi. 

Nu lăsați să treacă prea mult timpul şi să uitați de voi.

Nu uitați, din când în când că, înainte de a fi părinți, ați fost iubiți. Ca nu cumva, fără să vă dați seama, să uitați de tot.

Cu prietenie,

Alexandra

Please follow and like us:
0
fb-share-icon0
0
Pin Share0

Share

Căutare

Galerie

Sunt jurnalist, blogger şi mama a doi băieți, Luc, un zvăpăiat de 5 ani, cu ochi-pelin şi gene lungi, şi a lui Alec, un delicios de un an, cu ochi-azur. Sunt o mamă care a strâns tot norocul din cele patru puncte cardinale la pieptul ei.

Sunt Alexandra Lopotaru şi vă invit în cea mai minunată parte din viața mea: în viața de părinte 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.