Mama Fest, târgul de produse handmade create de mame iscusite, are loc duminică

Asociația Work at Home Moms (WAHM) România, o inițiativă socială care susține și promovează atât mamele antreprenoare, cât si mamelele care lucrează de acasă sau ca freelancer, organizează duminică, 17 Decembrie, un târg de iarnă iscusit, “Mama Fest”, un festival de arte și meșteșuguri, ce vrea să aducă în lumina reflectoarelor peste 35 de artizane autohtone. Invitații – de la cei mai mici la cei mai mari – vor putea alege produse din gamele de jucării, home&deco sau haine create de mame și vor putea participa la diferite ateliere creative de sezon, pe care le găsiți în programul de mai jos.

“Târgul este o ocazie minunată să dăruiești celor dragi sau, de ce nu, chiar ție un cadou deosebit, unicat, handmade, un cadou altfel. Îți oferim cu drag alternativa de a cumpăra lucruri create cu pasiune și dragoste pentru frumos,” mi-a spus Florentina Marilena Baloș, project manager al WAHM România.

Intrarea la târg este liberă și are loc în incinta restaurantului “La Bordei”, Cotroceni Business Center, situat lângă AFI Palace Cotroceni, intrarea Sfera.

WAHM România susține mamele pricepute în meșteșugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte, dar și pe cele care propun servicii precum consiliere juridică, fiscală, plan de afaceri, marketing, SEO, grafică sau accesare fonduri. 

Please follow and like us:
0
fb-share-icon0
Tweet 0
Pin Share0

Sunt jurnalist, blogger şi mama a doi băieți, Luc, un zvăpăiat de 5 ani, cu ochi-pelin şi gene lungi, şi a lui Alec, un delicios de un an, cu ochi-azur. Sunt o mamă care a strâns tot norocul din cele patru puncte cardinale la pieptul ei.

Sunt Alexandra Lopotaru şi vă invit în cea mai minunată parte din viața mea: în viața de părinte 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *