Ne-am luat rulotă! Căsuța noastră pe roți (poze)

2 Comentarii
Ne-am luat rulotă! Căsuța noastră pe roți (poze)

Am lipsit puțin zilele acestea, fiindcă ne-am ocupat să găsim rulota perfectă pentru noi. Soțul meu îşi dorea de foarte multă vreme, înainte de pandemie, dar nu cred că putea fi mai utilă decât acum.

În perioada aceasta în care ne aflăm, în care vreau să avem grijă de noi în continuare şi să nu ne aventurăm în aglomerație, mai ales că sunt însărcinată, am considerat că o rulotă ar fi potrivită pentru escapade la munte sau la mare în zone izolate, mai retrase, departe de agitație.

Împreună cu prietenii noştri buni, am convenit să luăm o căsuță pe roți de 4-5 locuri, pe care am putea să o folosim pe rând. Are un pat, două mini-canapele, care se pot uni în caz că am merge vreodată împreună, o masă, o chicinetă, o baie şi un cort pe care îl poți ataşa întregii rulote.

Aş vrea să reuşim să îi luăm şi un panou fotovoltaic, să putem să mergem off-camping, cât mai sigur cu putință.

La munte, în zona noastră, pe lângă Transalpina (cine nu ştie, suntem din Voineasa, Vâlcea), va fi minunat să înnoptăm câte puțin, câte puțin, să se obişnuiască şi Luc. Iar apoi, visul e să stăm cu săptămânile plecați.

La mare încă nu avem idei, habar nu am ce plaje sălbatice avem, dar o să căutăm, fiindcă înțeleg că nu se încălzeşte aşa tare cum m-aş fi aşteptat. Sau mă bazez că ştiți voi ceva😁

Vă las mai jos câteva poze cu rulota, exterior şi interior, aşa cum am cumpărat-o, fiindcă nu mai aveam răbdare. Se vede că încă nu este pregătită de călătorie, dar azi am lăsat-o la curățătorie şi o vom lua luni. O să vă fac un tur şi când va fi lună😁

Aştept cu nerăbdare impresiile voastre şi dacă v-ar plăcea să încercați şi voi. Sau dacă ați încercat, cum a fost?

Poze: arhivă personală

Cu prietenie,

Alexandra

Sunt Alexandra Lopotaru, jurnalist, blogger, autor de carte pentru copii și mama de Luc, un băiețel cu ochi-pelin. Sunt amorezată din Nord până în Sud de familie, scris și poezii, iar cea mai mare dorință este să ne păstrăm cu toții măcar o bucățică din naivitatea, curiozitatea și bunătatea copiilor din noi.

2 Comments

 • avatar

  Alina

  13/06/2020

  Super fain, felicitări! La cât mai multe călătorii reușite! De unde ați luat rulota? Ce model este? Chiar ne gândeam și noi la ceva similar.

  • avatar

   Alexandra Lopotaru

   18/06/2020

   Multumim, Alina! Am luat-o de la o familie, anuntul gasit pe OLX. Este Esprit, 2003. Sa gasiti si voi exact ce va doriti!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.