WAHM lansează “Mame care ne inspiră”

0 Comentarii
WAHM lansează “Mame care ne inspiră”

Asociația Work at Home Moms (WAHM) România, o inițiativă socială care susține și promovează atât mamele antreprenoare, cât si mamelele care lucrează de acasă sau ca freelancer, a lansat odată cu primăvara proiectul “Mame care ne inspiră”, o platformă online de cunoaştere, promovare şi expunere a mamelor în profunzime, dincolo de cortină sau de produsele şi serviciile pe care le oferă.

De asemenea, iniţiativa doreşte să sublinieze poveşti de succes ale mamelor WAHM chiar din casa sau atelierul acestora tocmai pentru a inspira şi sădi curajul în inimile altor mămici de a-şi urma dorinţele.

“‘Mame care ne inspiră’ este una dintre frumoasele inițiative WAHM România, ce are menirea să aducă în prim plan proiectele curajoase ale mamelor”, spune Florentina Marilena Baloș, project manager al WAHM România. “În 2017 am gândit cu mari emoții acest proiect, iar în ianuarie 2018 am spus ‘Start!’. Dorim ca mamele să fie cunoscute, susținute și să punem o cărămidă la construirea visului pe care acestea îl au. Dacă un proiect intră în legalitate, dacă o mamă capătă curaj și își urmează visul, iar la sfârșitul zilei este fericită, atunci e clar că suntem cu un pas mai aproape de scopul nostru. Mom2Mom!”

Proiectul vrea să aducă în prim-plan poveştile de succes ale mamelor pricepute în meșteșugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte, dar și pe cele care propun servicii precum consiliere juridică, fiscală, plan de afaceri, marketing, SEO, grafică sau accesare fonduri.

Asociaţia WAHM România a fost fondată în 2014 de Elena Gorun.

Pentru mai multe detalii, intraţi aici.

 

Sursa fotoLeon Biss,Unsplash

Sunt Alexandra Lopotaru, jurnalist, blogger, autor de carte pentru copii și mama de Luc, un băiețel cu ochi-pelin. Sunt amorezată din Nord până în Sud de familie, scris și poezii, iar cea mai mare dorință este să ne păstrăm cu toții măcar o bucățică din naivitatea, curiozitatea și bunătatea copiilor din noi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.